You are not logged in.

#1 2016-06-22 16:05:43

Registered: 2016-06-22
Posts: 1

Replace Hyperlink not working with Infixserver

I've evaluating the infixServer system in hopes of batch processing about 1,500 PDF documents initially and then running the process once a week to process any new or modified documents. We have an existing process to copy PDF documents from a Office 365 SharePoint Online document library to a local file system (T:\).

In order for the links to work using the T:\ drive which is synced to branch offices all over the world I need to replace the hyperlinks to SharePoint with hyperlinks to the T:\ drive. So, I basically want to scan the PDF and change the hyperlinks referencing the SharePoint hostname and library with a Windows drive letter.

From: https://mycompany.sharepoint.microsofto … rocess.pdf
To: file://T:/HRS/Procedures/Performance_Appraisal_Process.pdf

"https://mycompany.sharepoint.microsofto … om/DocLib/" is replaced by "file://T:/" with the remainder of the hyperlink unchanged.

I've read the manual and created a "Replace Hyperlink" configuration file which runs without any errors but it doesn't seem to be working.  I can see that infixserver is rewriting the PDF but none of the links have been replaced.

My config file is as such:

<Command Name="Replace Hyperlinks">

I am running infixserver.exe as such from the command prompt:
c:\infixserver\infixserver.exe -t "t:\link test.pdf" -o "t:\link test.pdf" -c default.cfg -d test.xml

The Output XML is:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
                <Detail Code="4">License key not supplied. Running in demo mode</Detail>

Can someone point me to what I'm doing wrong?

Last edited by danthi (2016-06-22 16:08:06)


#2 2016-06-23 08:01:19

Registered: 2013-03-27
Posts: 64

Re: Replace Hyperlink not working with Infixserver


Could you email us a copy of the pdf that you are trying to do the hyperlink replacement on to

We'll then have a look into the issue for you.




Board footer

Powered by FluxBB